Kungligt Bröllop!!



I morgon är det dags för Prins William att få sin Kate Middelton! Är inte Englands framtida drottning vacker!!??

Sjuk :(

Var i skolan innan idag men blev dålig när jag stod i köket och förbredde för servering. Ont i magen och mådde illa så det är inte bra att stå i köket och laga mat men jag är nog bra tills i morgon. Får hoppas det!
Läste att Blondinbella ska komma till helsingborg i kväll!! Kanske träffar henne i morgon då!

Carpe Diem....



Fånga Dagen!

Testbild!





Skolan igen

Jaha, Då var det slut på det lovet... Trååkigt! Men inte långt kavr tills sommarlovet mindre än två månader kvar!
Kommer att gå jättesnabbt!!!

Glad Påsk!!

Påskafton idag och det e såå mysigt! I kväll ska vi äta middag med kusinerna och moster och hennes man. Var ute i det fina vädret i förmiddags och gick Benarpsrundan med moster mamma Sally och Eddie.
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning! Bye ses seeen!!

Tjena!

Sitter nu hemma och vet inte vad jag ska göra, Hade bokat en fika med babe men fick avboka då hon blev inringd för att jobba. Så nu har man hela dagen ledig och väntar på att mormor ska ringa från Shanghai! Så ring nu mormor!! Vill prata med dej!!

Sommar!!

Vilket skönt väder det är nu! Nu ligger jag ute på altanen och myser i solen och ska strax gå en runda  med sally kanske får duscha först... Ha det bra bloggen!!!

Jenny <3



Sitter och pratar med min älskade kompis Jenny!! Älskar dej gumman vet inte vad som skulle hända om vi bråkar igen fy fan allstå låt oss inte bråka som vi gjorde i somras. Mådde fan inte bra av det var såååå ledsen efter det hela hade hänt... ÄLSKAR DEJ MEST I HELA UNIVERSUM! DU E MITT HJÄRTEGULL <3<3<3<3<3<3<3<33<3

Söndag

Jaha, då vart det söndag och jag tänkte gå till mormor och hämta min cykel och sedan kanske sätta mig ute på altanen eller bara i soffan och läsa.. jajja hörs senare!

pisselördag ;(

Faan nu mår jag illa och har en huvudvärk som började när jag hade varit ute och gått med hunden och nu sitter jag här i  mitt rum i lugn och ro och har precis skypat med mormor som är hos mina kusiner i Shanghai. Mormor berättade att morfar, morbror och mina kusiner hade varit på Formel 1. Dom verkar ha det bra på andra sidan jordklotet! Vet inte vad som kommer hända idag men tror jag ska blogga lite senare så hörs då!!

Äntligen lov!

Nu är det påsklov som jag längtat efter! Idag har vi haft påskbord på parapeten och det gick superbra. När klassen kom ut i matsalen fick vi beröm för att vi hade lagat så god mat. Det e kul när folk uppskattar vad man gör!! Sen efter så satt jag Amanda och Jenny och latade oss i Norra Hamnen och solade njöt av det fina vädret!
Nu sitter jag på pappas jobb och ska snart åka med honom hem det blir bilen.
Om en vecka kommer mormor och morfar hem från Kina. Saknar dom!!!

Skola idag??

Näää... Det är ingen skola idag jag har varit ledig idag! För treorna har np (nationella prov). Vad har jag gjort idag då? Vaknade vid nio gick upp och kollade lite på tv åt lite frukost latade mig sedan ut med hunden en lång runda efter det gick jag till affären och handlade lunch. Det blev Billys Pan Pizza yummie! Nu i eftermiddag har jag bakat sockerkaka utan ägg och det blev inte så himla lyckat. Men det ska väl gå och äta ändå!

Heej då! Hör av mig i kväll!!

Ännu en dag...

Nu har ännu en dag passerat och idag har jag varit på Parapeten och haft middagsservering jag har gjort köttbullar tills på fredag då vi har påskbord! Det ska bli kul! Nu måste jag ta mig ner till gymmet och träna sen blir det mat efteråt. Hej då bloggen!

Samhälle ;)

Sitter i bibblans lilla datasal och har ett projekt vi jobbar på. Sen e det engelska och sen ska jag ut på jobbjakt! Önska mig lycka till! Berättar sen här bloggen vilka ställen jag fick napp på!

Sällskapsresan!

Sitter och kollar på Sällskapsresan och det är väl så svenskt som det bara kan bli!??

Webbdesign

Finns inget tråkigare än faccking webbdesign åhh vad jag ångrar att jag valde detta ämnet!! Men men det går inte att hoppa av för det är en 100 poängskurs. Imorgon e jag på parapeten kulkul! Sen på torsdag är jag leeedig kanske ska baka igen då. För bakade i lördags då blev det chokeladmuffins kanske ska göra minisockerkakor på torsdag i en muffinsform vi har där hemma... Vem vet???

Idag åker min mormor och morfar till Kina och Shanghai för att hälsa på mina kusiner. Sedan kommer de hem på långfredag. Då är hela åkeson,linde,sjöstrand familjerna hemma hos mormor och väntar med en good påskmiddag. Det ska bli kul och se hur glada de blir när de kommer hem.

Helg..

Nu e det lördag jippie! Men de tre senaste dagarna har jag varit på parapeten och haft varmkök och kommer att vara där fram tills det blir sommarlov. Vad kommer hända hos oss de närmsta dagarna? Mormor& Morfar åker till Kina på tisdag för att hälsa på mina kusiner som nu har flyttat till Shanghai innan bodde dom i Chongquing. De ska vara borta i tio dar sedan blir det påskmiddag när de kommer hem så vi får höra om den spännande resan. Sen ska morfar och morbror och noel o max gå på formel 1 tävlingen i Shanghai.
Kommer sakna mormor och morfar men ska försöka skypa några gånger ska se om jag kan ringa dem på torsdag då är jag ledig från skolan!!

Ajja! Ha det najs så hörs vi sen!

Hallå!

Känner att jag börjar bli lite konstig i magen men får hoppas att det bara är tillfälligt vill inte bli sjuk nu! Jag ska ju vara på parapeten i morgon! Hoppas jag håller mig frisk. Vad händer annars idag? Jag ska gå i skolan tills 15:20 i dag sen vet jag ej vad som kommer att hända. Men men kommer förmodligen att höra av mig under dagen. Tills dess ha en bra dag vet ja!!

Förebilder!





Blondinbella, hon är en av mina förebilder i livet i hennes blogg får man följa vad som händer i hennes liv och jobbet med tidningen Egoboost som jag tror kommer ut i mitten på april. Och jag kommer att köpa varenda nummer av den tidningen och längtar tills jag får hålla ett exemplar i handen! Vilken bloggare gillar mina läsare?
Jag gillar även Kenzas och Fokis bloggar.

Foki bloggar om livet i Thailand där hon bor med sin kille Ricky dom huserar i Bangkok och det är så kul att läsa om livet de har på andra sidan jorden.

RSS 2.0