Ny allsångs ledare



Den här superheta killen kommer att ta över Allsång på Skansen efter Anders Lundin!!! Så himla roligt det ska bli i sommar att titta på allsången!!

Jag e gla ;)

För...... Jag har precis varit på familia och sett Jay& Minnah från idol 2010 och jag tog kort med dom och fick min jay skiva signerad!!! Fatta att jag e sjukt glad nu!!!!!!

Tidsinställt inlägg igen.

Sitter här i bilen och kör nu hoppas det går bra! Bara så att ni vet så är detta ett tidsinställt inlägg så jag sitter inte med datan i  bilen och bloggar!! Någon som såg Big Brother i gårkväll?? Vad ska en 40 årig mamma där och göra?
Men vissa snyggingar var där jue! Bloggar när jag kommer hem byebye!

Farmor i love you <3

Sitter och tänker på min farmor som står mig väldigt nära i mitt hjärta. Och jag vet inte vad jag skulle göra om du försvann ut ur mitt liv. När jag var yngre så brukade jag vara där mycket sova över oxå vidare, vi brukade gå på stan och ta en fika och bara sitta och prata. Men för ett par år sedan dog min farbror och då var min farmor inte så som hon är nu. Jag tror att det är på grund av hans tragiska bortgång som det har gått utför i hennes liv. Man vill ju inte att ens barn ska dö före en själv men på ett sätt så sörjer olika människor olika länge vissa tar det hårdare än andra. Och självklart vet jag att min farmor blev förkrossad när hon fick beskedet att hennes son hade gått bort. Jag blev också jätteledsen. Jag kommer i håg den morgonen pappa fick ta det samtalet att hans bror och min farbror hade dött för bara några timmar sedan. Han satt vid köksbordet när jag kom ner och skulle till skolan han satt och grät och jag fattade nästan vad som hade hänt men jag frågade ändån så sade han att hans bror hade dött på natten. Och så fort som jag tänker på detta idag gråter jag, just nu gråter jag även om jag inte hade träffat han så mycket så var det ändån ens farbror min pappas bror. Jag står inte ut med att se min älskade pappa så ledsen som han var den morgonen.

R.I.P Robert

Provar tidsinställt inlägg;)

Tjabba Tjena mina läsare har inte pallat blogga i helgen mår lite illa men det ska nog snart flyga i väg.

Någon som såg mello i går? Om inte så kan jag med glädje berätta vilka som gick vidare till Globen.

Eric Saade- Popular
The Playtones- The King

Andra Chansen:

Sara Varga- Spring för livet
Shirleys Angels- I tougth it was forever.

Amazing Girl <3

Girl u r amazing just the way u r. Älskar dej gumman min<3<3 måste träffas på lovet. Ring mig när du kommer hem från malmö så vi kan ta en promenix med hundarna Sally& Molly. Love u babe<3<3

Morfars goda rimbobullar ;)

Ingredienser

25 g jäst
2 dl kall mjölk
200 g rumsvarmt smör eller margarin
2 msk socker
2 tsk vaniljsocker
ca 6 dl vetemjöl

Fyllning

75 g smör eller margarin
2 msk socker
2 tsk vaniljsocker

Pensling och garnering

Uppvispat ägg
1 dl florsocker
1 msk vatten

Ugn: 250 grader


Gör så här:

Smula ner jästen i en degbunke, Tillsätt mjölken och rör om tills jästen löser sig.
Klicka ner matfettet i mindre bitar tillsammans med socker, vaniljsocker och mjöl arbeta samman till en smidig deg.
Kavla ut degen till en stor kaka ca 40 gånger 40 på lätt mjölat bakbord sporra eller skär ut fyrkanter ca 8x8.
Rör samman alla ingredienser till fyllningen. Lägg en klick i varje fyrkant och vik upp hörnen över fyllningen och tryck samman dem. Lägg bullarna i formar och låt jäsa under bakduk i ca 2 timmar.
Pensla med uppvispat ägg och grädda bullarna mitt i ugen i ca 6-8 minuter låt bullarna kallna utan bakduk!


Så här är receptet på min morfars goda rimbobullar hoppas ni testar och njut av smakupplevelsen!!!














Nöjesnyheter :)

Nu kommer jag med lite färska nöjesnyheter! Vet ni vem Goran Visnjic är? Ni som inte vet det kan jag berätta att han hade en fast roll i tv programmet Cityakuten. Nu har han blivit klar för en roll i den amerikanska remaken av Millenium triologin där han ska spela vd:n för Milton Security i " The Girl With The Dragon Tatto". Det ska bli spännande att se hur han gör den rollen för han är en av mina favoritskådespelare. 

Sedan den andra nyheten är att det går rykten om att Ica-Cindy ska ta över programledar rollen i Idol efter Peter Jihde men inget är bekräftat än. Det går även rykten om att Per Lernström ska vara programledaren.

 

Valentines Day!




Tittar in och önskar mina läsare en supermysig alla hjärtans dag! Hörs i kväll!!!!

Melodifestivalen

Nån som såg melodifestivalen i går kväll? Om inte så kan jag säga att ni missade inget det var nog den sämsta deltävlingen det här året. Men det fanns några bra låtar! Dom som gick vidare till Globen var:

Sanna Nielsen: Im in love
Brolle: 7 days and 7 nites

De som gick vidare till andra chansen var:

Loreen: My heart is refusing me
The Moniker: Oh my god!

Så då väntar man med spänning till nästa veckas deltävling i Linköping. Då en av mina favoriter är med nämligen
Eric Saade!! Hoppas han går vidare till Globen och inte åker ut i deltävlingen :O Skulle bli grymt förvånad då!!

Jenny <3

Ärilgt talat jag vet inte vad jag skulle göra utan dej gumman jag älskar dej vet inte vad jag skulle göra utan dej
du finns där när jag behöver prata och du ställer upp för mig när jag behöver ditt stöd. Och jag brukar ställa upp för dej när du behöver mig. Du kan berätta allt för mig det stannar mellan dej och mig om du vill det. Bästa vän och min andra halva älskar dej twin!!!!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3

Äntligen!

Woow! Jag bloggar äntligen! Har inte bloggat på tre dar eftersom jag inte har pallat ta fram datorn för har varit på praktik de här tre darna jag inte har bloggat. Så jag ber om ursäkt till mina läsare FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT!!!

Men iallafall på praktiken befinner jag mig på ridgymnasiets matsal och man jobbar riktikgt hårt där. Men de jag jobbar med är jättetrevliga! Cicci& Eva heter dom och är roliga att jobba med samtidigt som man lär sig mycket man inte kunde innan och man får massor av bra tips och råd.

I kväll är det dags för melodifestivalen igen den här gången i Göteborg och det ska bli spännande och se hur bidragen den här gången är.

Här kommer bidragen och artisterna:

Brolle: 7 days and 7 nigths
Loreen: My Heart Is Refusing Me
Babsan: Ge Mig En Spanjor
Elisabeth Andreasen: Vaken i en dröm
Sanna Nielsen: Im in love
The Moniker: Oh my god!
Anniela: Elektrisk
Christian Walz: Like suiecide

Ledig...

Dagen idag har varit supernajs! Har varit ledig heela daaagen så vaknade vid sju i morse satte igång tvn och tittade på vakna gänget. Vid åtta så gick jag och gjorde en kopp te gick upp igen och drack teet i sängen under täcket sååå myyysigt var det. Kl halv två kom jag till mormor& morfar som körde mig till stan för att ha utvecklingssamtal som gick jättebra! Jag hade bara tio timmars frånvaro från hela förra terminen och denna totalt 10 h frånvaro! Snacka om att jag har varit i skolan mkt! Men i morgon börjar min praktik ska befinna mig på ridhuset i ca 6 veckor. Det ska bli jättekul, Längtar så jag slipper Hans& Greta!!!!! Mina tjejer vet vem jag menar!

Bye hörs senare!

Melodifestivalen

Nån som såg mello i går kväll? Om ni inte gjorde så missade ni något för det var många bra bidrag igår men två jättedåliga!! Men men dom som gick vidare är:

Danny: In the club
Swingfly: Me and my drum

De låtarna var jättebra!

Lördag....




Idag är det äntligen lördag och det betyder slappedag! I kväll drar schlagercirkusen i gång och det ska bli så kul!
Eller vad tycker mina bloggläsare? Jag kan säga er att jag är en schlagernörd jag älskar det och missar inte ett enda deltävling. Kollar alltid på det och följer nyheterna om hela schlagern. Den första deltävlingen hålls i
Luleå och ska nog bli spännade. Återkommer med en recension i kväll efter det är slut. Så hörs under dagen!

Problem eller vad?

Dagens irritations moment:

Precis bokat om min tid till frissan en tredje gång idag. Fatta vad irriterande det är! Min frisör blev sjuk och var tvungen att boka om alla tider idag så jag fick en nästa vecka kl 17:00 men men sjukdomar kan man inte styra över. Så då går jag hem ist efter skolan. Nu har jag projekt och företagande och ska ha redovisning men det går ju inte när halva gruppen e borta! Irriterande eller what!?

En så kallad "kompis" har hängt ut mig och mina kompisar i sin blogg, Så gör man bara inte! Om du läser detta kräver jag att du tar bort det inlägget eller.... Får se vad som händer??? Hon skriver att vi snackar shit om henne. Men då hon beter sig som ett svin mot oss tycker inte jag att det är mer än rätt att hon får smaka på sin egen medecin!!!! Eller vad tycker ni?

Äntligen fredag!

Nu sitter jag i skolans bibliotek och ska snart börja första lektionen. Första för idag är att jag ska få info om APU som börjar nästa vecka. Då befinner jag mig på Ridhuset i hbg tycker det ska bli spännande! Vad händer annars idag? Jag ska klippa mig kl 17 på Odd Nilla, Någon som har varit där? Om inte kan jag absoulut rekomendera den salongen jättebilligt och det lyckas alltid när jag är där! Nu måste jag dra men hör av mig under dagen.... Bye!

Kollar tv.

Just nu sitter jag och kollar på "Landskampen" på tv3. Nån som har sett det? Iaf hade bokat tid hos frissan kl tre i morgon men nu får jag boka om den efter som jag inte tänkte på att vi hade en redovisning i skolan då slutar vi inte förrens halv fyra! Faan! att jag inte tänkte på det jajja. Får se om det finns en senare tid kanske annars får jag boka till en annan dag. Annars har jag inget annat att skriva om.

Här kommer en ordvits som jag läste i en bok idag:

Vad säger sallads såsen när du öppnar kylskåpet??
- Please close the door! Im dressing!!

Var den inte rolig??!!

RSS 2.0