Fotboll...

Sitter o kollar på Ängelholms kvalmatch till allsvenskan med pappa och Emma varit hos farmor på sjukhuset innan. Riktig jobbigt var det.... I morgon kanske vi ska fixa ny kockmössa till mig, det behövs verkligen!


Blogg från mobilen...

Är på Parapeten nu ska hälsa på farmor efter skolan på sjukhuset.


I belive i can fly!

Hallå där ute i kalla sverige. Idag blev det chill i skolan slutade elva och vi satte igång med projektarbetet som jag kan säga kommer bli så bra när det är genomfört!

Mamma& Moster Eva-Mari drar till kusinerna i Kina i morgonbitti de kommande tio dagarna ska dom vara i Shanghai! Hade velat åka med men kanske eventuellt så ska hela familjen åka dit nästa år.. Hoppas det slår in hade varit superkul att åka till Kina!!


Ny vecka, nya tag!

Jaha, då var det måndag igen och början på en ny skolvecka. Sista veckan på praktiken på Dunker Bar& Matsalar my god vad kul jag har haft det där! Kommer kännas sorgligt att lämna de roliga kollegerna.....

Helgen... vad hände? Jag kolla på Idol i fredags och blev sååå arg för att Denise åkte ut. Hur kunde hon? Var den bästa den fredagsfinalen, alla andra tappade texten men hon var den enda som faktiskt kunde hela sin låt!
Och Linni var ju bara sämst!!!! Tappa mest text av alla men hon hade ju valt Om Sanningen Ska Fram med
Eric Amarillo. Han satt i publiken oxå tänk när man får chansen att träffa den artisten vars låt man ska framföra.. Varför in helvete pluggar man inte mer på texten!? Så jävla pinsamt för henne! Jag hade skämts shitmycket.......

Jajja, ska strax ha religon med min klass sen så till H-Matsalen på skolan för att fixa en grej.... Inte så kul men hoppas på goda resultat!

Kul dag!

Gud vad jag har haft tur med min praktikplats, de som jobbar där är världens roligaste att jobba med det känns som om det är ett enda stort kompisgäng som jobbar ihopa! Och gissa om jag kommer sakna dom när jag slutar där nästa vecka. Men om jag har tur kanske jag får ett extrajobb där det hade jag gärna sagt ja till. Det återstår att se.

Nu har jag kommit hem från praktiken kollar på Teen Mom på MTV och gör inget speciellt.. Well ska dra nu hör av mig när jag kan och hinner om jag får den jävla blogg.se appen på mobilen att funka!!

Längesedan jag skrev..

Jaha, då ska jag börja skriva i bloggen regelbundet igen. Ska bli bättre på att uppdatera i promise!
Vad händer ikväll? Den sprillans nya säsongen av 2 och en halv män har premiär på sexan, Ashton Kutcher blir ersättare för Charlie Sheen som blev sparkad efter att ha kritiserat producenten för serien. Funderar om man ska se det eller inte och ge er läsare en recension efter.... Vad tycks?

Ledig från skolan idag och går bara halva dagen i morgon guud så skönt. Mamma drar till Kina om en vecka eller två.. är inte såå säker. Har chillat hela dagen idag tagit det lugnt och spelat WII med syrrorna. Och jag kan ju säga att jag är SÄMST på mariokart spelet... Kom sist på alla banorna inklusive den lättaste. Blev så inne i spelet att jag skrek när det inte gick vägen. Höll på att kasta kontrollen i marken!!! ;) Menmen nu ska jag dra ha det gött!

RSS 2.0