Sommarlovet slut....

Jaha, då var sommaren officiellt över för den här gången känns liiite sorglit att skriva detta nu men i morgon börjar jag sista året på gymnasiet och har nu minnen från denna sommaren som lite dålig och framförallt många rooliga minnen med släkt och vänner! Guud vad jag har haft kul i sommar var på bakken med mina kineser till kusiner. Många släktmiddagar som var roliga! Ser tillbaka på denna sommar med blandade känslor då början inte var så rolig om man inte säger mer än så..... Nära och kära vet vad jag menar.

Men nu ska jag inte skriva mer än det blir så deppig när man pratar om dåliga minnen. Fast en sak den här sommaren kommer man aldrig att glömma..

22 juli 2011 om jag säger så.... Väldigt sorgliga minnen många döda i explosionen i Oslo. Massakern på Utöya kommer vi alltid att minnas. Tråkigt men sant.

God natt sov gott!

If i could fly, I would!

Hallå bloggen! Vad händer? Idag har jag inte gjort ngt speciellt lillasyrran började tredje klass idag. Själv börjar både jag och Emma på måndag och Emma ska börja gymnasiet! Hoppas det går bra där för henne. När jag själv började gymansiet för ca 2 år sedan kom jag i håg hur det var... Man kände ju knappt något folk man var så himla blyg. Var för sig själv och vågade liksom inte komma ut ur sitt skal. Jag kan erkänna att jag var så nervös att jag trodde att jag skulle shita på mig!! Och det kommer ut två år senare.. Menmen efter några dar så började man prata mer och mer med klasskamraterna och ville lära känna de ännu mer. Och det finns ju alltid några riktiga rötägg som man skulle tvingas gå med i två år! Men som tur är träffade jag en riktig trevlig tjej som när jag tänker på ibland... Hur fan har man klarat sig utan den här personen! Vi är bästa vänner idag och jag hoppas verkligen att vi kommer hålla kontakten när vi tar studenten nästa sommar! Du vet vem du är och ville bara säga att jag älskar dej, och att du alltid har en plats i mitt hjärta!! <3<3 Jag kan prata om precis allt med dej.. Och det är jag väldigt glad över. för Oboy vad mycket kul vi har tillsammans vi har såå sjuk humor båda två!!!!! Och galna utekvällar som ärligt har varit de bästa i mitt liv!!

Youtube Klipp test!

<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/ZnehCBoYLbc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

What a great day!

Ingen har väl missat att Kronprinsessan Victoria& Prins Daniel ska bli föräldrar! Det tycker jag är superkul. Vart hos frissan idag och fräschat till mitt burr jag har på huvudet! Blev superbra! Är verkligen nöjd! BYE SEE YA ALL LATER!

Angels in the sky....

Vad händer bloggen? Idag har jag varit ute med lilla vovven på en promenad vart på familia med pappa och minsta syrran ätit donken mat. Vad ska hända i morgon? Ska till frissan och fräscha till mitt hår det behövs verkligen har slitna toppar och behöver ta en bra bit på burret!!
Men ska ta och krypa i säng nu ska upp i tid i morgon bitti o gå med hunden först sen duschen! Sov söött!


Lyssnar på regnet.....

Nån mer än jag som gillar när regnet smattrar mot ett plasttak/ ruta tycker det e så mysigt och nu gör jag just det, sitter ute och lyssnar på regnet. Vad har jag gjort idag? Vart ute med lilla Sally gick en lång runda rätt skön känsla när man e färdig.

Vad kommer hända i framtiden? Jag ska göra om mitt rum i höst, Börja sista året ever i skolan sen blir det väl jobb efter gymnasiet e färdigt.. Om man nu får ett vill säga! ;) Men det e låångt kvar tills dess! Nästa månad blir jag 19 det läääängtar jag till! Ha det gött nu ska jag pysa;)

Var ett tag sen..

Tjenixen tyckte det var dags att åter titta in på bloggen har vart superdålig på att uppdatera ska bli bättre på det looovar! Vad har då hänt sen senaste gången? Jag var på en dejt för tre veckor sen och killen har inte hört av sig än fan det e såå tråkigt menmen.. Jag var väl inte hans typ förmodligen.. Men kolla in här i morgon igen så ska jag berätta en superkul grej!

RSS 2.0