God Morgon

God morgon. Måndag idag vad händer i min värld idag?? Ska strax dra i väg till skolan och börjar där halv tio slutar 13:15 så det e en chill dag. I dag kommer studiebidraget vilket betyder att man äntligen kan börja leva igen! Sitter och tittar på vakna med the voice där Danny Saucedo är gäst idag! Wiiiee!!!

Drömoutfit




Här kommer min ultimata vår dröm outfit! Väskan älskar jag eller vad tycker ni om hela klädslen? Lämna gärna en kommentar i fältet nedan.

Ny kategori kommer upp snart...

Jag tänker börja med en ny kategori här på bloggen där jag kommer att publicera mina drömoutfits. Ska försöka att publicera en outfit varje dag med början i morgon. Den kommer att heta: Drömoutfits. Det låter väl bra!

Idag har jag inte gjort ett shit bara gluttat på tv heeeela dagen. I eftermiddags kom mormor och morfar förbi en sväng. Morfar skulle kolla på vår värmepanna som blir helt fuckad i bland. Men nu är det iaf en normal temp här i huset, Jag var tvungen att skruva ner mitt element i natt på rummet så att det blir kallt på rummet så man kan sova. På tal om att sova så ska jag gå och nanna, Ska gå upp tidigt i morgon för att åka till väla men först blir det att åka till åstorp för mamma ska på nåt möte där så vi får vänta i bilen ca 30 min så efter det åker vi till väla.

God Natt!! <3<3

Kul Kväll i går...

Tack tjejer för i går! Hade så kul så det inte är sant men det måste vi göra om någon dag men kanske får vänta lite och göra annat först. Hur som helst kvällen började med att jag gick för att möta upp Jenny& Amanda på tågstationen sen gick vi och handlade mat och godis för kvällen. Sen gick vi hem och lagade mat och hade ett väldigt intressant samtal! Sen tittade vi på "Love Actually" med Hugh Grant den var så bra! Nån som har sett den??

Sedan satte vi igång lite musik och dansade som galningar!! Sprang runt och sjöng oxå! Efter det gick vi ut för att ta lite frisk luft och så tog vi ut lilla Sally. Sen satte vi igång " American Dreamz" och den var oxå Hugh Grant
med i så det blev en liten film kväll med Hugh Grant som sällskap. Det låter väl inte så dåligt!?

Sen var det dags för tjejerna att gå hem, så då gick jag och la mig.

olga & greta den feta , HAHAHAHA

jenny willumsen

tju breee, walla va h'nder brushan ?
jenny here, vi har haft en super nice kv'll med mat och snacks
blir att dra till gymmet imorgon hihihi!
och vi har haft en het disskussion som sluta i kaos om olga O greta den feta / nytt alias namn h'nger inte ut folk i bloggen som sagt! jaja det var allt jag hade o s'ga for now,
ska snart borja blogga igen , so see you theen  kisses eran willumsen <3


Fredag!!!

Tjabba Tjena!

Sitter i skolan och jobbar med näringslära och sen e det projekt& företagande. Men längtar till i kväll då tjejerna kommer hem till mig för en filmkväll med en massa god mat! Ska bli sååå kuuul! Love u girls! <3

Längtar tills i morgon......

Imorgon ska jag ha mina favoritjejer hemma hos mig hela kvällen. Ska ha en filmkväll med massa go mat. Och kolla på filmer som jag har fått låna av mormor, det blev fyra styckna kommer bli en lång dag i morgon men det bästa e att jag börjar inte förrens halv tio i morgon så det blir en liten sovmorgon. Sen får man hem och vila sig en stund innan dom kommer! Men det ska bli såå kul! Kanske kommer upp bilder på min facebook profil under kvällen.... Man vet aldrig!!

Dagens motion

Då har man gjort dagens motion varit ute och gått med mormor och lilla sally i det tråkiga vädret.
Sen ska man gå hem! Snacka om att jag får mkt motion idag men det var skönt att gå.
Hör väl av mig under dagen så ha det bra!!! Ledig idag också!! Wiiieee!!

Guldbagge galan

I kväll är det dags för guldbagge galan där sveriges skådespelar elit får priser för sina prestationer inom svensk film.
Och i morgon tillkännages årets oscarnomineringar, där sverige är med i bland annat för bästa icke engelsk språkiga film med
"I rymden finns inga känslor" så får hoppas att den får en nominering! Det återstår att se. Kika in här runt 22:30 då jag lägger upp vilka som vann årets manliga och kvinnliga skådespelare och självklart årets film! Hörs sen!


Nyheter!

Förmodligen i slutet av denna veckan så kommer jag att publicera en exlusiv intervju
med självaste Geir Rönning från Idol 2010! Så håll koll!! Var bara det jag ville skriva wiiie!

Sommaren kom nu!



Kolla här! Den snyggaste sommaroutfiten eller vad tycker ni? Jag skapade detta collaget på en sida som heter polyvore.com
en jättebra sida för bloggare som vill sätta ihop en dröm outfit!

Söndag

Idag är det söndag och hos mig händer det inte så mkt idag vad jag vet. Är sugen på att baka något?
Kanske ska fråga mamma eller pappa? Jaha då har väl jag inte så mkt mer att säga. Hej då hör av mig under dagen!

Lördag!!

Idag är det äntligen helg! Wieeee!! Vad händer idag folket?
Vill passa på att gratulera min förra klasskompis viktor som firade fyra månader med sin flickvän Carro Norén!
Så grattis till dej! Idag ska jag städa mitt rum om jag pallar ;) Hör av mig på bloggen under dagen! Bye!

Fredag!!

Idag slutade vi skolan kl 13 gissa om det var skönt eller inte!? Men nu är det helg igen och mys med familjen. Nästa fredag blir det mys med mina favvotjejer! Längtar! Kanske ska baka på torsdag? Får se om jag pallar. Fick reda på min praktikplats i går också. Kommer att befinna mig på ridhuset i helsingborg 6 veckor framåt med början om två veckor tror jag det var? Måste kolla upp det!! I kväll ska jag se Let´s Dance hoppas jag inte somnar som jag gjorde förra fredagen.

I går somnade jag redan kl 8 i soffan där nere i vardagsrummet så var i säng vid halv 9. Var riktig trött! Men nu e det helg och så kan man vila upp sig!

Slänger upp ett inlägg senare kanske? ;) Ha det bra!

Lagom kul dag idag!

Mitt i lunchförberedelserna på skolan så gick brandlarmet! Så det var bara att ta bort grytor och kastruller från spisen och gå ut i kockkläderna och som man frös men som tur var hade disktanterna fleecefiltar med ut så då blev man varm!

Sen i morse så när jag skulle krossa en klyfta vitlök, så hade jag precis slipat kniven och har handen på fel plats och kör in fingertoppen i knivbladet och började blöda! Inte så kul!! Men annars har dagen varit bra inga andra olyckor eller katastrofer!

Dagen som började inte så bra men sluta som en dag ska sluta ;)

Min dag började med ett intsällt tåg inte så kul måste jag säga. Så hörde att det skulle komma en ersättningsbuss men den kom aldrig. Då skulle jag gå och ta nästa tåg som gick men då var nartuligtvis det försenat med typ tjugo minuter. Så jag fick ringa morfar som var så snäll och körde mig in till skolan och det slutade med att jag blev 20 minuter sen till lektionen!

Men annars har dagen gått bra, Hade körlektion i eftermiddags och det gick bra skulle ha nästa onsdag oxå men ska ringa och boka om den lektionen. För då ska jag vara i skolan 7 på morgonen! Hjälp!! Men då ska vi genomföra ett projekt arbete som vi har planerat. Vi ska ha en lunchservering med egenkomponerad meny med italiensk tema! Så det ska bli kul, Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sova så det blir inga fler inlägg i kväll. Men det kommer upp ett i morgon eftermiddag.

GOD NATT OCH SOV SÖÖTTTTTTT!!!!!!!!


God Kväll!

Hallå!

Idag har jag varit i skolan och haft webbdesign som e sjuukt tråkigt! Vill bara hoppa av men det går ej för då får jag inget slutbetyg i den kursen :/ Men men nu e det kväll och ska strax gå o lägga mig men ska hoppa in i duschen. Sen har jag planerat en mysig filmkväll med mina favorittjejer! kolla på heela solsidan boxen säsong ett och äta väldigt god mat! Kommer att komma upp bilder på den kvällen!

Bye sov sött alla blir ett nytt inlägg imorgon kväll enda tiden på dagen jag har tillgång till en data! Kanske kommer ett i morgon bitti om jag orkar ;)

<3<3<3<3<3

Tjabba Tjena!

Nu sitter jag här på webbdesign vill helst inte men det är ju skola så man kan ju inte skolka!
Jag tänkte blogga innan jag slutar denna lektionen för sen kanske jag inte kan mera idag! Men det beror på om jag har tid och tillgång till en data för här på skolan så är datorerna i bibblan alltid upptagna!!

Hör av mig senare idag! Bye! :D

GrammisGalan!

Tjena! I går kväll gick grammisgalan av stapeln i Stockholm som skulle prisa sveriges musikelit kommer slänga in en lista på alla vínnare här under titta och njut! 

Årets Grammisvinnare!!!

  Årets album: Robyn.

  Årets artist: Håkan Hellström.

  Årets låt: Robyn: "Dancing on my own".

  Årets grupp: Johnossi

  Årets kvinnliga artist: Robyn.

  Årets manliga artist: Håkan Hellström.

  Årets kompositör: Klas Åhlund och Robyn.

  Årets textförfattare: Håkan Hellström.

  Årets nykomling: Oskar Linnros.

  Årets producent: RedOne.

  Årets barnalbum: Orkester Pop.

  Årets dansband: Lasse Stefanz

  Årets folkmusik/visa: Blandade artister - "Sonja Åkesson tolkad av".

  Årets hårdrock: Watain.

  Årets jazz: Dan Berglunds Tonbruket.

  Årets klassiska: Zilliacusperssonraitinen.

  Årets specialutgåva: Peter LeMarc.

  Årets svenska internationella framgång: RedOne.

  Årets urban/dance: Familjen

  Årets innovatör: Iamamiwhoami.

  Vinnare av årets hederspris: Dag "Dagge" Häggqvist.

  International artist breakthrough of the year: Donkeyboy.


Här är alla vinnare på grammisgalan! Som ni ser så tog Robyn hem fyra priser! Blandannat för årets låt!


Braksuccé!

Läste på aftonbladet att det gick riktig bra för Solsidan igår kväll! Det första avsnittet hade hela 2,5 miljoner tittare!!! OMG snacka om att tv4 har skapat en riktig succé! Så denna bloggen kommer dels att innehålla recensioner av Solsidan, kommer att komma på måndagar några veckor framöver, det vill säga så länge den håller på!

Ok, nu ska vi se vad som hände i går dagens avsnitt:

Fredde & Mickan ville skaffa en barnflicka så i början kom Fredde hem med en 20 årig tjej med sillsar och då blev ju Mickan inte så glad. Då kollade hon efter en annan barnflicka och hittade en gammal kärring på 60 år gammal!

Alex& Anna

Sista avsnittet av första säsongen slutade med att Anna födde sitt barn som alla vet hoppas jag? Nu så har barnet blivit några månader och är såå söööt! Alex hade en grej på gång och tänkte fria till Anna som han hade lurat i väg på picknick då blåste som in i! Då hade han anlitat en liten kör på fyra pers som skulle sjunga. Han tog fram ringarna och frågade om hon ville gifta sig och självklart ville hon göra det! Men mitt i alltihop så kommer
Ove Sundberg o pussar Alex& Anna på kinderna!!

Men det avsnittet finns på tv4 play så där kan ni kolla!

Slänger in en länk här nere!


http://www.tv4play.se/film_och_serier/solsidan?title=solsidan_del_1&videoid=1195507

Ny vecka..

Hallå!

Idag e det måndag igen och det betyder skola men det gör inget har bara roliga lektioner
Sen händer det väl inte så mycket idag.... Syrran är hemma idag oxå den lilla stackaren.... Önskar jag kan ta hennes plats. Nu ska jag ha samhällskunskap sedan klassförståndar tid sen e det hem!

:D Bye hör av mig när jag kommer hem!

Solsidan!



I kväll är det här gänget tillbaka på tv4 kl 8!









Plugget färdigt!

Blev färdig med plugget för en stund sen så nu sitter jag och kollar på tv innan jag ska göra v mej ska snart hoppa in i duschen.. Hörs sen!

Lördag!!

Idag e det äntligen lördag och i kväll har vi blivit hembjudna till mormor och morfar på middag så det ska bli trevligt
alltid lika kul att gå till mormor för hon gör så god mat! Älskar dej mormor!!

Vad händer annars? Plugg har jag som måste bli avklarat men tar det i eftermiddag ska köra lite idag med pappa när mamma och emma kommit hem från åstorp där dom jobbar på en tävling. Hör av mig på bloggen under dagen! Hej då!

Mormor...

Är hemma hos mormor och umgås har varit i skolan idag men det hände inget speciellt
snart ska jag hem och ha lite fredags mys med Let´s Dance ikväll o självklart go mat!

Tror inte jag bloggar mer idag får se om jag gör det annars så hörs vi i morgon

ÄNTLIGEN FREDAG!!!!!! WIIEEEEEE!!!!!!!


Skolan nu...

Nu sitter vi i en data sal på skolan och jobbar med projekt och företagande tycker det e kul!
Sen e det hem o slappa o mysa!! Sen har det väl inte hänt så mycket men bloggar mer i eftermiddag/ kväll!!

Bye Bye!

Tjabba Tjena!

Hallå!

Fredag idag wiiee! först e det dags för skolan som börjar om 40 minuter sitter i bibblan och har skrivit ut ett arbete till näringsläran som ska vara inlämnat idag. Sen e det dags för projekt och företagande.
Nora ligger hemma i magsjuka den lilla stackaren, ;) menmen man får hoppas att man inte blir smittad!

Hör av mig under dagen om jag har tillgång till någon dator annars hörs vi när jag kommer hem!


Hemsk dag!

Hallå....

Idag har jag haft en hemsk dag det började med att jag vaknade med huvudvärk och har haft det heeela dagen!
fatta hur seg man blir när man har det, Sen så när jag förberdde klyftpotatis till lunchen skulle hälla på olivolja flingsalt och svartpeppar då lyckades jag hälla ut halva paketet med pepparn i handen och mycket kom på potatisen så det var bara att hämta ett durkslag och skölja av potatisen och börja om från början....

Sen när jag skulle dricka en treo hemma hos mormor så när jag hade druckit halva höll jag på att spy upp den!

Och sen somnade jag hemma i soffan en halvtimme sedan blev det smaskig pizza med pepsi till så jag får hoppas att morgondagen blir bättre.

God Natt!!

Hallojj! ;)




Kolla denna masken! Visst e den skön! Idag har jag varit i skolan och haft storkök det tycker jag e kul och snart e det helg igen snabbt tiden går nu eller vad tycker ni?
Träffade tjejerna idag oxå Jenny jag älskar dej gumman! I förrigår fick jag reda på att min morbror kommer hem i sommar på besök den sista juni kommer han ska bli kul att träffa dom igen! var längesen sist....

Första dagen avklarad!

Hallå!

Nu är första dagen i skolan avklarad och måste säga att det gick ganska bra idag! Det började i morse med att jag hade webbdesign sedan var det lunch i en timma men åt inget, så jag träffade Jenny i bibblan o vi satt och pratade.
Sen kom Amanda och det var första gången på tre veckor vi såg varann! hade inte träffat henne på hela lovet så det var kul! Svenska och engelska hade vi också. Vi ska ha ett nytt ämne denna terminen och två till det är nämligen samhällskunskap verkar vara rätt så intressant! om jag får säga det själv.

Sen efter skolan hängde Jenny på mig när jag skulle gå några ärenden bokade nya körlektioner och lämnade tillbaka en tröja jag köpte på Gina Tricot, sen så gick vi till donken och köpte varsin chicken wrap så goooda!

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen sedan ska jag gå och lägga mig i tid idag. Så detta är sista inlägget för idag hörs imorgon god natt och sov så gott!

Webbdesign :(

Fortfarande webbdesign! det suger shit menmen slutar snart.

Nån som såg konferansresan i gårkväll på kanal 5? Blondinbella avslöjade att hon vill ligga med Brolle!
Hennes bloggnätverk spotlife hade en så kallad audtion för att hitta nya bloggar och då var juryn i den här audtionen Miss Inga, Petra Tungården och Blondinbella själv de pratade om sina ligglistor. Och då sa Bella att hon ville ligga med Brolle! ;) Men han är så snygg!!! Synd att han redan har tjej ;)

Skola :(

Nu har skolan börjat igen efter lovet... Sitter på webbdesign nu och ska hålla på fram tills 11:20.
Sen blir det engelska och svenska o slutar inte förrens halv fyra idag! Efter skolan ska jag gå några ärenden som måste fixas, ska lämna tillbaka en tröja på gina tricot och boka körlektioner.

Hade velat ligga kvar i min sköna säng o sova istället....... men men skolan måste man gå!


Bloggar senare i dag!

Hos mormor

Sitter fortfarande hemma hos min mormor, har varit här hela eftermiddagen men det är helt ok för jag tycker om att vara här!! Hjälpte henne att stryka lite tidigare.

Snart ska min morfar köra mig och syrran hem eftersom mamma& emma precis hade kommit iväg med hästen så dom e ju inte hemma förrens 8 i kväll tror jag.. Nu ska jag inte blogga mer idag detta blir det sista inlägget för dagen.

God Natt och sov så gott så hörs vi i morgon bitti! då bloggar jag från skolan ;(



God Morgon ;)

Vaknade för en och halv timme sedan, Jag sa till mig själv i går kväll att jag inte skulle sova bort halva dagen måste upp supertidigt i morgon då skolan börjar igen. Men det gör inget för då får jag träffa min favorittjej <3 älskar dej Jenny!!!

Men nu har jag precis ätit brunch blev det för mig då mormor bjöd oss på falukorv och potatismos och det blev min nyttiga frulle.....

Bloggar senare i dag! Tack o hej leverpastej!!!


Heeeej!!!

Nu har det gått flera månader sedan jag bloggade sist! Har inte haft nån vidare lust att blogga men nu ska jag skärpa mig!
Så, nu e det nytt år nu tar vi nya tag och hoppas att det blir ett toppen år!

Som det ser ut nu så ska jag börja skolan på tisdag och då e det back on track! men snart e det väl lov igen så då får man tid att vila upp sig. Vill inte tillbaka till skolan.... Längtar tills det är studenten. ;)

RSS 2.0