Jaaaa!

Gud vad nervöst det var i morse innan det var dags för fackprovet men jag kan med glädje säga att jag blev godkänd! Assåå trodde att hjärtat skulle hoppa ur bröstkorgen! Skönt att det är över nu iaf... Och bara 28 dagar kvar till studenten!!!! Längtar så mycket!

Torsdag 10 maj 2012

Jaha, ännu en dag till ända. Varit i skolan idag där vi hade en avtackningsmiddag för anställda inom komunen och det gick bra. Städningen blev färdigt snabbt då vi alltid brukar börja städa vid 14:00 så var vi färdiga den tiden och det var skönt ! Sen så gick jag och Jenny till knutpunkten och väntade på tåget hem. Det var många HIF are där då det är derby idag mellan HIF-MFF så hoppas hoppas att HIF vinner!
Jajja, ha det bra bloggen! See yaa! ;););)

Färdig!

Ja, idag blev vårt projektarbete officelt färdigt redovisningen gick superbra enligt mig! Sen var vi på parapeten och preppade lite inför i morgon då vi har en beställning med en massa pensionister som jag säger.... Hursom helst känns sååå skönt att slippa tänka på projekt arbetet och alla måsten i samband med det.
Efter skolan så åkte jag och fyra till från klassen till Perrongen och hämtade våra balbiljetter! Så nu har jag den i min skolväska och längtar supermkt till den 31 maj då balen äger rum! En vecka efter det är det dags för studenten! Längtar supermkt och nu är det inte långt kvar tills det smäller! :)) Happyface!
Nu ska jag dra är jätte trött satt uppe med mina vänner till kl 12 i natt och jobbade med projektet och kom inte i säng förrens halv ett...
En stor grej avklarad denna vecka nu är det bara fackprovet kvar på fredag! Hoppas det går bra!

Än är inte dan slut...

Hej bloggen! Hemma en snabb runda innan jag ska i väg igen. Ska till en vän och göra det sista på projektarbetet vi har redovisning i morgon bitti, och vi har knappt börjat på power pointen... illa jag vet men det ska nog inte ta så lång tid. behöver soova! Men får hoppas det går bra då... Gör det säkert!

Var i skolan innan idag och hade tre lektioner... Svenska, samhälle och geografi. Nästa tisdag befinner jag mig i Köpenhamn hela dagen med skolan och kommer inte att kunna blogga då.. Ville säga det nu och kommer även attb påminna er om det på måndag kväll. Nu ska jag sluta hörs seen bloggen!

Måndag 7 maj 2012

Hej bloggen idag har det inte hänt så mkt.... Vart i skolan, hälsat på mormor och morfar och lite sånt bara! Tänkte titta in och säja att nu blir det inte fler inlägg idag!
Snart e det dags för mitt favvo program på tv det ska jag kolla på i lugn och ro! Så ha det bra! Ajöss !

Sunny Days....

Nu sitter jag iskolan och snart börjar min lektion som är Screentryck ! Väldigt kul faktiskt men långtråkigt i bland när man inte hittar ngt tryck att göra....
Haft håla sen kl 10 så har varit nere i stan en runda med en kompis, hälsat på min farfar och pratat lite med han. Sen tog vi en promenad från Tågaborg ner till centrum och det var skönt i detta vädret. Sen gick vi in på ica och köpte lite lunchmat jag drack en ligthläsk till lunch. Inte världens nyttigaste lunch men mättande när man inte är vråålhungrig!

Hörs seen bloggen!!

Hej hopp!

Kom inte på vad jag skulle skriva för bloggrubrik! Kan vara dålig på sånt ibland... Tänkte berätta att jag håller på att banta till studenten och balen. Och har gått ner åtta kilo sen jag började för ett tag sen!! Jiihooe! Men ska inte ta ut segern i förskott. Ja vet att jag är dålig på att uppdatera bloggen men har glömt bort det sorry alla läsare!!


RSS 2.0