Love the ones who stand you near <3

Hello!

Now i am in school on webdesign but its like ten days until summerbreak omg i cant wait!! In the end of june my uncle come and visit us here in sweden with his wife and children. Miss u guys! Before that my cousin graduates from school the day after i qiut school! BYE!

Hallå!!

Idag är det lördag wiie! Men ska snart lägga mig ska upp tidigt i morgon för att provjobba på ett ställe i stan nerverna börjar smyga sig på nu... Hjälp! hoppas jag klarar det och inte gör ngt fel eller så typ..

Men iallafall i dag har jag vart på väla och köpt avslutningskläder vad det är får ni en bild på den 9 juni då vi slutar för sommaren!!! snart sommarlov då allså.... guud vad jag längtar då ska ni få en massa blogginlägg. Vad jag kommer att ha kul i sommar när jag laddar batterierna inför mitt sista år i skolan!! nästa sommar tar jag studenten, då blir det sååååå kul läängtar så mycket!! Jajja, nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp till jobbet i morgon. skriver mer när jag kommer hem. bye bye bye!

Fredag!

Sådär! Då var det äntligen fredag och ännu en vecka har gått. I kväll ska vi ha kalas för min pappa som blir 48år!
Grattis till han! Och det ska väl bli kul hoppas jag! Snart kommer gästerna och då blir det mat från Piazza Deli i Helsingborg där ska jag prov jobba på söndag för att eventuellt bli anställd där så vi får hoppas att det går bra....
Lite nervös faktisk men det ska nog ordna sig om man bara gör sitt bästa och gör gott intryck!
Ha en bra fredag kväll och njut av helgen som kommer!

Hej.......



Har huvudvärk ;( men får hoppas att det går över snart, tagit två ipren och sitter och tar det lungt på rummet. Snart ska jag se Lady Gaga på Madison Square Garden i New York! Fast på tv. Men hade det inte varit coolt om man hade varit där! för hon är ju bara en av våra största nu levande artister enligt mig!!!!
I morgon kväll ska jag till Amanda med Jenny och se på Eurovision Song Contest där Sverige tävlar i år! Var superorolig att förra årets fiasko med AB skulle gå i en repris igen, tack och looov för att det inte hände. Sen ska vi sova över där så slänger in ett inlägg i morgon innan jag sticker. Nu kommer en bild på Lady Gaga..

Han klarade det!



Eric Saade klarade det! Han kom till final på lördag och för er som inte såg det så var det riktigt nervöst för att han ropades upp som sista bidrag i semifinalen. Nu har han startnummer 7 på lördag kväll så nu får vi verkligen hålla tummarna för att Eric Saade kommer till hbgfestivalen i sommar som esc vinnare!! då blir det första gången vi vinner på 13år för sista gången vi vann var med Charlotte Perelli, Take me to your heaven. Så håll alla era tummar ni har för Eric Saade!!!!!

Hi!!!



Hi there! As you all can see i decided to write in english today and hope u all like it!
Tonigth its finally time for the second semifinal in Eurovison Song Contest and Erik Saade will compete for sweden with the song "Popular". I thinks its is really great song but what do my readers think about it? I really wanna hear your opinions about the song.

Now i will soon eat dinner hamburger is on the menu tonite! Yummy!

Bye maybe i write after the esc to inform you all who made it to the final on saturday nigth! BYE!!!

Whats uuuup!!

Tjena Tjena slänger in en liten bild här nedan...


Strålande sool!

 
Jakob Öqvist, Komiker, Radiopratare.

Solen skiner himlen e blå vad skönt det är att leva då!! Ja, Idag har jag haft np i engelska a. Sen blev det en tur med Jenny till stan och en glass i solen. Sen åkte jag upp till pappa och åt på Pub Norrbro suupergod mat där!
Ni måste äta där billigt, bra service, och SUPERGOOD MAT!! Åk dit!

Nu sitter jag hos mormor och ska strax gå hem med vovven.....
Slänger in en blid oxå.

Hallå!

Sitter förmodligen och skriver prov nu.... Önska mig lycka till! Vad har mina läsare för sig idag??

RSS 2.0