Praktik...

Jaha, vad har hänt idag? Jag har haft praktik min sista vecka nu nästa vecka ska jag äntligen tillbaka till Parapeten. Det ska bli så kul! Längtar! På lördag ska jag till Landskrona med mina vackra tjejer <3 ;) ni vet vilka ni e! Då ska vi vara på Karlslundsbadet heeela dagen ska bli så kul. Får väl köpa med mig lite go frukost eller något sådant! Får se vad som händer.

Vad ska mina läsare göra i helgen? Hade varit kul att veta. Ni måste bli bättre på att ge kommentarer! Saknar det!

Gäääsp!

Nu ska jag berätta lite om projektet jag har skrivit här om i bloggen. Det är så att jag ska styla om min blogg helt och får hjälp av min webbdesign lärare. Detta projektet är snart färdigt men jag råder er att hålla utkik här i bloggen så ska det komma inom en snar framtid.

Idag väntar en lång dag för mig slutar inte skolan förrens kl fyra i eftermiddag. Sedan bär det i väg till gymmet för ett uppfriskande träningspass. Jag kommer nog att vara död i kväll när jag kommer hem, Hör av mig under dagen på fejjan och bloggen om jag har tillgång till en dator.

Hej då!! Ha en bra dag!!!

Astrid Lindgren ;)

Vem minns inte Madicken, Pippi, Lotta på bråkmakargatan, Emil I Lönneberga? Det är äkta svenne jag brukar säga så här " Är man svensk så har man sett astrid lindgren filmer" Jag menar att det var en del av ens barndom. Jag minns hur jag brukade sitta i soffan och kolla på madicken på tvn och video. Nu har jag precis kollat in madicken på you tube. Vilken är er favorit av Astrid Lindgrens verk???

Hallo!

Sitter hemma hos mormor nu och fikar, Idag har det inte hänt så mycket. Fick information om inriktningen i trean vet inte vad jag ska välja. Hjälp mig det handlar om hela min framtid och det är så mycket man ska ta hänsyn till.. Och det ska vara inlämnat på torsdag i nästa vecka. Alltså har knappt en vecka att bestämma min framtid.
Får hoppas att jag väljer rätt då för när man väl har valt så kan man inte byta så det gäller att tänka igenom det ordentligt innan man fyller i papperna..

Bye bye!

Hallo!

Nu e det söndag och tre dagar kvar på min praktik ska bli rätt skönt att få det avslutat. Vad har mina läsare gjort idag då?? Själv har jag varit ute och gått en runda med pappa och lilla Sally. och det var väldigt skönt att komma ut en liten runda. Nu väntar grillade hamburgare och pommes till kvällsmat. Kanske ska kolla Big Brother ikväll men då ska jag duscha och sånt innan så det bara är att krypa ner i sängen och sova. Får se om jag skriver mer idag annars säger jag god natt nu!!! Hej då! Hörs i morgon!!

Bråk! ;(

Precis bråkat med mamma och hon sa att jag kunde packa mina grejer och dra härifrån. Det skulle jag gärna göra om jag hade någonstans att ta vägen.... Nu vill jag verkligen ha en egen lägenhet så man slipper alla grälen det förstör ens dag när man grälar!!!! gaaaaah!! jag blir galen!!!!!!!!

God Morgon!

Nu e det lördag och slappedag! Ska strax dra i gång en film på datan, Nån som sett en prinsessas dag bok 2? Om inte så kan jag varmt rekomendera den filmen. Igår kväll blev det middag hemma hos mormor och morfar kalkon med potatis o brunsås bjöds det på! Väldigt gott! Bye hörs under dagen!!

Tjabba Tjena!

Sitter på webbdesign och jobbar på ett projekt som innefattar bloggen så inom en snar framtid kommer det upp en grej här på bloggen! Så håll utkik!

Gud va längesen det var sen jag bloggade! Men jag lovar att jag ska bli bättre ska blogga mkt mer än vad jag har gjort den senaste månaden. Men vad händer hos mina läsare? Skriv och berätta!!

Tjenixen!

Idag har jag varit hos tandläkaren och lagat ett hål så himla obekvämt att höra borren i munnen på en. De har en massa manicker i munnen så man nästan kvävs av dom! Fick dessutom två bedövningssprutor och när jag skulle skölja munnen efter så rann vattnet ut på vänster sida. Var helt förlamad på vänster kind i två timmar efteråt! fett jobbigt och obeahgligt!!! Men men nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det Jaime Oliver på tvn så det ska jag se på. Nu säger jag god natt och på återseende!!!!

TjenaTjena!

Håller på att göra lite research till ett litet miniprojekt i skolan så bloggar lite snabbt medan jag tar en liten paus.
Vad händer annars idag? Jag slutar kl 16:00 idag! Hjälp! Faan att man ska sluta så sent då e man ju hemma strax innan 17 ju och då har hela jävla dagen gått. Menmen jag är ledig i morgon ska till tandläkaren kl 12 vill inte det! Men det måste göras ju sååå himla tråkigt!

RSS 2.0